maandag 12 maart 2012

Ontspanning, hoezo ontspanning?

Het zachte gekraak van de trap vertelt met dat zoonlief naar beneden komt. Maar wie en in welke toestand? Zoonlief kan nogal slaapwandelen en het is altijd een verrassing op welke manier we hem aantreffen.

Als ik de kamerdeur voorzichtig optrek komt zoonlief doodleuk naar beneden. ‘Hoi mam, ik kan niet slapen.’ Hé verdikkie hoe kan dat? Hij heeft zijn Melatonine op tijd ingenomen. Dit is de tweede keer in korte tijd dat zoonlief zo lang wakker ligt terwijl hij zijn Melatonine op tijd heeft ingenomen. Dit voelt niet helemaal oké. In de gaten houden dus.

Er zijn ook geen spannende dingen in het verschiet, waardoor zoonlief mogelijk wat langer wakker zou kunnen blijven. Veel lichaamsbeweging dan? Nee dat heeft hij niet gehad nee. De hele dag naar school. Uit school gelijk door naar therapie (hoera de laatste keer), thuisgekomen (half zes) achter de computer om woordjes te oefenen. Hmmm misschien was dit alles toch wel wat veel … ook al is het geen lichaamsbeweging. Een beetje ontspanning had geen kwaad gekund. Volgende keer toch even anders doen …