vrijdag 25 november 2011

Tangle toys! Tangle wat???

Vorige week waren manlief en ik op ouderbegeleiding en kregen de tip een tangle aan te schaffen. Een Tangle?? Ja, een tangle. Wat is dat, zul je je afvragen? Weer een of andere kneetbal, bijtring of iets dat de energie van je kind kan geleiden. Nee, niets van dit alles.

De eerste keer toen we ouderbegeleiding kregen had de therapeut het er al over, maar was de tangle niet in haar bezit. Vorige week, toen we er waren, lag het ding op haar tafel en wilde ik, zonder dat ik wist wat het was, het ding gelijk pakken.

Een tangle is een soort slang, bestaat uit allemaal onderdelen, die alle kanten op kunnen draaien, zonder dat het uit de hand loopt. De slang zit van begin tot eind aan elkaar vast. Het is een klein handzaam ding dat beslist de moeite van het aanschaffen waard is. En man wat is dat een leuk ding!

We hebben het nog niet in huis, maar gaan er beslist een paar aanschaffen. Het is de moeite waard. En voor het geld hoef je het niet te laten. Kijk op: www.tangletoys.com.


PS. Even voor het vergelijk, de tangle is zo groot als een mobiel.

6 opmerkingen:

little red home zei

Hoi Gerda, leuk ding inderdaad. Zo zijn er nog wel meer dingen, ben benieuwd wat jullie ervaringen er mee gaan zijn. Ik ken soortgelijke dingen voor autisten, maar wij hebben voor Leon nog niet zoiets aangeschaft.
Alvast fijn weekend. Groetjes, Anne-Marie

Antoinette zei

Ik ken het wel, maar we werken er niet mee. Hopelijk heeft het het resultaat wat jullie er mee willen bewerrkstelligen. Laat het vooral horen, oke!

Anoniem zei

Nog nooit van gehoord :(
Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!

Een gezellig weekend!
Gonne-Marieke

Mirjam zei

Hallo Gerda,
Ik heb echt nog nooit van een Tangle Toy gehoord. Is het de bedoeling dat je handen wat te doen hebben zodat je gedachten tot rust kunnen komen of zo...? Doe er maar een slag naar hoor. Ziet er wel leuk uit en ik kan me voorstellen dat je handen het willen pakken zonder dat je er erg in hebt haha...
Ik wens jullie een fijne zondag,
Lieve groet,
Mirjam

Anoniem zei

Ik wil er ook eentje!!!

Anoniem zei

Verkooppunten Tangle in Nederland:

http://toysforhands.com/?page_id=71